LongGANO.png
 
 

Trenere

 

Alle våre trenere her på Gracie Allegiance Norway har flere års erfaring rangert etter farge på beltet. Alle følger Gracie Allegiance Jiu-Jitsu sin filosofi og pensum, og vi har som mål å gjøre deg sterkere, mer selvsikker og trygg, samme hvilken situasjonen du befinner deg i.

 
 
 
 
CLARK-GRACIE.jpg
 
 

Professor Clark Gracie

Brasiliansk Jiu-Jitsu Black Belt

  • IBJJF Seattle Open Champion (2019)

  • IBJJF Worlds NoGi Champion (2018)

  • Vinner av Submission of the Year - FloGrappling (2018)

  • IBJJF Pans Champion (2013)

  • UAEJJF US National Pro Champion (2015)UAEJJF Grand Slam – Tokyo Champion (2015)

  • IBJJF American National Champion (2010)

  • Har 13 Clark Gracie BJJ-skoler i hele verden

Clark Rouson Gracie er en amerikansk/brasiliansk jiu-jitsu utøver med base i San Diego, California. Han er barnebarnet til Carlos Gracie, grunnlegger og skaper av Gracie Jiu-Jitsu, og eldste sønn av Carley Gracie, faren av Gracie Jiu-Jitsu i USA. Clark bruker tiden sin til å undervise i brasiliansk jiu-jitsu på sine skoler rundt om i verden og deltar i flere BJJ-turneringer/kamper blant verdenseliten.

Clark kommer på besøk til Norge minst en gang i året, der han holder seminar hos Gracie Allegiance Norway og underviser medlemmene våre.

Mer om Clark Gracie

 
 
 
Coach Daniel

Coach Daniel Snekvik

Clark Gracie Brown Belt
Medeier i Gracie Allegiance Norway
Hovedtrener og Trener for BJJ Basics - CGJJNO

Daniel ble introdusert til Brasiliansk Jiu-Jitsu i 2009 etter et år med Thai-boksing og begynte å trene aktivt med blant andre Coach Petter fra 2010. Daniel har gått flere tøffe turneringer og har trent på mange forskjellige Dojoer rundt om i verden, som i Kina, USA, Australia og Sverige.

Daniel fikk sitt BJJ-blåbelte av Professor Renato Tavares de Moraes i 2011, sitt etterlengtede lillabelte av Professor Clark Gracie i 2016 og sitt brunbelte av Professor Clark Gracie i 2018.

Daniel er medeier av Gracie Allegiance Norway og underviser i BJJ Basics hver torsdag. Han fungerer ellers som vikar og hjelpetrener når det trengs.

 
Coach Petter

Coach Petter Håheim Johnsen

Clark Gracie Brown Belt
Trener for BJJ - CGJJNO
Personlig Trener
Rehab Trainer - AFPT 
Massør - Axelssons

Petter flyttet ned til Brasil i 2009 en periode for å lære brasiliansk jiu-jitsu direkte fra kilden. Petter er og var et stort talent. Han deltok på flere turneringer og fikk med seg flere medaljer og erfaringer hjem. Allerede i 2010 fikk han sitt blåbelte av Professor Luciano Queiroz. Sitt lillabelte fikk han av Professor Clark Gracie i 2016 og sitt brunbelte av Professor Clark Gracie i 2018.

Coach Petter tar med mye av sin kunnskap som Personlig Trener, der han spesialiserer seg i skadeforebygging, rehabiliterende trening, fettreduksjon og muskelvekst. I tillegg til at han har bred kunnskap fra flere BJJ og Submission Wrestling-turneringer i flere land.

Petter underviser i BJJ for viderekommende hos Gracie Allegiance Norway både tirsdager og torsdager, hver uke.

 
 
 
Coach Stian

Coach Stian Bergseth

Clark Gracie Blue Belt
Medeier i Gracie Allegiance Norway
Trener for BJJ Basics - CGJJNO

Stian trente både Tae Kwon Doe og Shokokan Karate i ung alder. Etter å ha rettet fokuset mot musikk i mange år så bestemte han seg for å begynte med brasiliansk jiu-jitsu i relativt voksen alder i 2014 under Professor Marcelo “Yogui” Santiago. Siden den gang har Stian vært aktiv i BJJ-miljøet, deltatt i turneringer og seminarer, og har trent jevnt sammen med Coach Petter og Coach Daniel på Skui siden Bærum MMA åpnet i 2015. Coach Stian ble Professor Clark Gracie sin første norske BJJ-blåbelte i 2016.

Stian er medeier og markedssjef i Gracie Allegiance Norway, samtidig som han er coach for BJJ Basics hver tirsdag (kl.18:00) og er vikar om det trengs.

 
 
 
 
 
Coach Ross

Coach Ross Ranson

Clark Gracie Blue Belt
Trener for BJJ Drilling - CGJJNO


Ross ble født i England og trente karate fra han var 4 år til han flyttet til Norge som elleveåring. Han trente litt boksing i tenårene og begynte med MMA når han var 20 år. Han fikk på seg sin første Gi og begynte å trene brasiliansk jiu-jitsu ca. et år senere både i England og Sverige, samtidig som han aktivt trente MMA. Men det var ikke før han ble fast medlem hos Bærum MMA i 2016 at han begynte å trene BJJ fast og la fra seg MMA-treningen. I 2017 fikk han sitt blåe belte av Professor Clark Gracie og har deltatt på flere turneringer og seminarer siden.

Ross tok initiativ til å ha BJJ Drilling på lørdager sammen med Coach Martin Ragg, fordi han ønsket å være mer på matta og samtidig kunne lære bort sin brede kunnskap til andre. Hver lørdag (kl.10:30) har Ross og Martin BJJ Drilling på Mudo Gym & Kamsport i Sandvika.